This is Night Shift

Wat is Night Shift?

Night Shift verzamelt ondernemers voor een nieuwe manier van zaken doen, terwijl de dj op elke editie zorgt voor de perfecte vibes van de avond.

Night Shift zal ervoor zorgen dat de verschillende locaties zullen omgetoverd worden tot een co-creatie platform voor zowel jonge ondernemers als gevestigde waarden. Zij zullen er op een inspirerende, informatieve en tegelijk informele manier kennis maken met mensen, diensten en producten.

Bijzonder aan Night Shift is dat het volledige event is opgebouwd rond een centrale dansvloer. Het event gaat namelijk door van 17u tot 5u ‘s ochtends en is een unieke mix van een zakelijk netwerkevent en een party.

Food wordt telkens voorzien door lokale cateraars en daarnaast zijn er tal van bars om werkelijk alle zintuigen te prikkelen!

Van startende ondernemers tot productlanceringen van internationale bedrijven. Night Shift zorgt telkens voor een goede mix van nationale en internationale deelnemers en is telkens sterk lokaal verankerd. Night Shift beperkt zich steeds tot één organisatie of bedrijf per sector.

Night Shift Events

Voor het vijfde jaar op rij scheert het Night Shift-collectief hoge toppen in verschillende Belgische steden en de evenementen hebben ondertussen een stevige reputatie opgebouwd. 

Conference Gent 2017

Night Shift is een plaats waar risico’s nemen gestimuleerd wordt en waar nieuwe synergie ontdekt wordt.

De toegang tot de Conferences zijn inbegrepen in de ticketprijs van het Night Shift event.

De ticketverkoop loopt via de event-pagina op deze website of probeer een gratis ticket te bemachtigen bij één van onze standhouders of partners!

Standhouder worden?

Night Shift is een plaats waar risico’s nemen gestimuleerd wordt en waar nieuwe synergieën ontdekt worden.

De toegang tot de Conferences zijn inbegrepen in de ticketprijs van het Night Shift event.

De ticketverkoop loopt via de event-pagina op deze website of probeer een gratis ticket te bemachtigen bij één van onze standhouders of partners!

Cashless payment

Night Shift gebruikt een cashless systeem waarmee je kan betalen tijdens de events. Enkele veel voorkomende vragen:

Kan ik een refund aanvragen?
- Ja, dit kan telkens tot 7 dagen na de start van elk event. Er zal hiervoor een link geplaatst worden op onze website ten laatste 12u na afloop van elk event. Deze link zal ten laatste de maandag na het event om 8u geactiveerd zijn.

Wat is een 'handling fee'?
- Deze fee rekenen we aan bij de ingebruikname van de kaart. Dit maakt de werking van het systeem en de refund mogelijk.

Kan ik mijn kaart hergebruiken op volgende edities?
- Neen, dit is niet mogelijk. Dit type kaart kan slechts éénmaal gebruikt worden.

Wanneer mag ik mijn refund verwachten?
- Deze wordt binnen de 14 dagen na het evenement, na het afsluiten van de refund periode, teruggestort.