1. Hasselt
  2. Night Shift Hasselt 2016
  3. Conference Hasselt 2016

Conference Hasselt 2016

The Conference is een initiatief waar nationale en internationale sprekers hun ideeën en visies toelichten. Elke Night Shift Conference wordt een niet-te-missen samenkomst voor ondernemers, die plaatsvindt tijdens de bijhorende avondevents in Gent, Antwerpen en Kortrijk.

Night Shift biedt interessante thema’s, debatten en gastsprekers, geselecteerd door diverse bedrijven, bedrijfleiders en organisaties.

De toegang tot the Conference is inbegrepen in de ticketprijs van het Night Shift event.

De ticketverkoop loopt via de event-pagina op deze website of probeer een gratis ticket te bemachtigen bij één van onze standhouders of partners.

Onze Gasten

Hans Similon - NO-ID

Hans Similon was als sociaal assistent altijd al begaan met de mens, de persoon op zich. Zijn eerste werkervaringen in de sales en telecomwereld hebben daar niets aan veranderd, in tegendeel.

Na meer dan tien jaar ervaring in de telecomwereld kwam hij bij Mobile Vikings terecht, waar hij zijn focus op de klant helemaal kon doortrekken. Nu ontdekt hij samen met zijn vrouw wat deze focus voor u kan betekenen via NO-ID, ze helpen bedrijven om terug klantgericht te denken en handelen.

Als Chief Evangelist wil hij tenslotte graag het geloof uitdragen en de communities versterken bij Start it @kbc. 

Bekijk website

Yves Smolders - Versuz

De zaakvoerder en mede-eigenaar van de Versuz aan de Grenslandhallen te Hasselt heeft al een noemenswaardige carriè€re achter de boeg. Na zijn studies belandde hij in de clubwereld door aan de slag te gaan in de Zillion. In 2001 werd hij de manager van de toenmalige Versuz gelegen aan de Hasseltse Kanaalkom.

Naast de Versuz verdeelt hij zijn aandacht tussen 3 andere activiteiten die hij tijdens zijn break, 2 jaar voor de sluiting van de toenmalige Versuz, heeft uitgebouwd:
een verhuurbedrijf voor licht en geluid, een evenementenbureau en VIP-vervoer.

Bekijk website